Az adózás területén rendszeresek a jogszabály változások. Ennek nyomon követése, az újabb és újabb előírások, valamint a hatósági és bírósági gyakorlat értelmezése szaktudást, odafigyelést és sok éves tapasztalatot igényel. (pl. a különböző adórendszerek Társasági adó, KIVA, EVA, KATA) adókedvezmények közötti választási lehetőségeket, illetve az adott adónemekben rejlő lehetőségeket).

Adótanácsadóink ezt a terhet leveszik az Ön válláról. Segítségünkkel Ön pontosan annyi adót fizet be, amennyit a jogszabályok előírnak és figyelünk arra is, hogy kizárólag legális és méltányos javaslatokat fogalmazunk meg, amelyért vállaljuk a felelősséget.


Adózási átvilágítás (preventív adóvizsgálat)
Az általunk feltárt hibák büntetés nélkül javíthatók, ebből kifolyólag az átvilágítás után ügyfeleink nyugodtabban várhatják az adóhivatal ellenőrzését.


Képviselet adó-vám hatósági ellenőrzéseken
Tapasztalataink szerint kevesen érzik jól magukat komfortosan az adóhatósági ellenőrzés során, nem beszélve arról, hogy egy ellenőrzés hosszú és időigényes folyamat is lehet.


Megbízás létre jötte esetén árainkat mindig az adott ügyhöz mérten állapítjuk meg, hogy az arányban legyen munkánk értékével és az Ön elvárásaival.


Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült