Ügyfeleink számára folyamatos pályázatfigyelési szolgáltatás érhető el. A szoros partneri kapcsolat során megismert tervekhez, fejlesztési elképzelésekhez leginkább illeszkedő/ legmegfelelőbb pályázati lehetőségeket ajánljuk a már rendelkezésre álló vagy a közeljövőben megjelenő pályázatok közül.

Támogatást nyújtunk a pályázatok kapcsán felmerülő valamennyi feladat elvégzése során mind a vállalkozások, mind a non- profit szervezetek számára:

 

Számtalan vissza nem térítendő támogatási forrás, valamint kedvezményes mikró hitel program áll rendelkezésre:


Az új támogatási rendszer sajátossága, hogy rövid, általában 1 hónapos határidővel lehet benyújtani a pályázatok többségét.

Ha egy pályázó a vissza nem térítendő támogatás igénylését a számára leginkább kedvező pályázati felhívás megjelenésekor kezdi el szervezni (pályázatíró megkeresése, megbízási szerződés megkötése, támogatható projektötlet kidolgozása, pályázati előminősítés, pályázati dokumentáció beszerzése, pályázat összeállítása), nagy valószínűséggel ki fog csúszni a határidőből.

Aki komolyan gondolkodik támogatási források igénybevétele iránt, annak időben el kell kezdeni a pályázatának előkészítését, ezáltal is versenyelőnybe kerülve a konkurens vállalkozásokkal szemben.

A szoros partneri kapcsolat során megismerjük, hogy az ügyfeleinknek milyen projekt ötleteik és fejlesztési terveik vannak, így a számukra legmegfelelőbb pályázati lehetőségeket tudjuk ajánlani a már rendelkezésre álló vagy a közeljövőben megjelenő pályázatok közül.

Amennyiben megtaláltuk az elképzeléseihez megfelelő pályázati forrást, illetve cége megfelel a pályázati feltételeknek, s vállalja a pályázattal járó kötelezettségeket, akkor jöhet a pályázatírás.

A mi feladatunk a pályázat megfelelő formában történő összeállítása. – számviteli, az adott projekt pénzügyi és szakmai tervezetének összeállításához.

Ha a vállalkozás megbízz minket a project végig vitelével akkor mi megkeressük a megfelelő szakembert, aki elkészíti a pályázatot.

Amennyiben pályázata nyert, a projekt megvalósítása, a monitoring jelentések és háttér-dokumentációk megfelelő szakszerűséggel történő elkészítése, a pályázat zárásakor esedékes szakmai elemzés, értékelés ugyanolyan szakértelmet és odafigyelést kíván, mint a pályázat megírása.

Éppen ezért nemcsak a pályázat elkészítését vállaljuk, hanem komplex pályázat gondozást és projektmenedzsmentet biztosítunk:
 a támogatási szerződés megkötésekor is rendelkezésére állunk, hogy Ön minél kevesebb      időveszteséggel juthasson hozzá az elnyert forráshoz.
          

 

A pályázati anyag elkészítése, illetve a hitel dokumentáció összeállítását sikerdíjért végezzük, amely magában foglalja a projekt megvalósításában való közreműködést, a pályázat elszámolásának és után követésének munkadíját is.


Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült